0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     13. 3. 2005 - ČR

    KLUB PŘÁTEL L.RON HUBBARDA PODPOŘIL PRAŽSKOU ZOO

    Členové klubu přátel L. Ron Hubbarda podpořili dalším finančním darem provoz pražské ZOO. Pro svůj záměr si vybrali adopci sovy - tvora, symbolizujícího moudrost.

    Finanční dar, který pokryje náklady na krmení a ošetřování vzácného Puštíka bělavého předali společně zakládající členové klubu představitelům pražské ZOO v sobotu 12.3.2005, v předvečer 94. výročí narození významného filozofa a humanisty L. Ron Hubbarda. Hubbardova láska k životu byla důvodem proto, aby si členové klubu vybrali podporování obnovy života v pražské ZOO, dodnes poznamenané zničující povodní z roku 2002.

    Cílem Klubu přátel L. Ron Hubbarda je sdružit všechny příznivce významného amerického filozofa a humanisty L. Ron Hubbarda k tomu, aby společnými silami přispěli k dosažení jeho vize společnosti – tedy "Civilizace bez šílenství, zločinců a válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám".

    Za velmi významnou část životního odkazu L. Ron Hubbarda považují členové klubu především jeho práci z oblasti drogové problematiky a úspěchy při řešení potíží spojených s drogovými závislostmi. Základy této práce umožnily vytvoření unikátního rehabilitačního programu, s jehož pomocí jsou již po několik let v různých částech světa s vysokou účinností rehabilitováni a vraceni zpátky do života bývalí drogově závislí jedinci. Jedinečnost programu spočívá v odhalení principů závislostí a v řešení, při němž nejsou, na rozdíl od většiny používaných postupů, používány žádné náhražkové drogy (substituční léčba).

    L. Ron Hubbard nebyl však výjimečný zdaleka jen svou prací na poli řešení drogových závislostí. Je znám především také jako spisovatel. Tato spisovatelská legenda napsala za svůj život neuvěřitelných 530 knih, z nichž některé, již představila i česká nakladatelství. Zatím nejčerstvější z nich je kniha „Čisté tělo, čistá mysl“, popisující celý postup zbavování se vlivů toxických látek a drog.

    Více informací o díle a životě L. Ron Hubbarda na www.hubbard.cz

    Zbyněk Svadba
    Klub přátel L. Ron Hubbarda

    NAVRCHOLU.cz