0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     5. 5. 2005 - ČR

    Na mezinárodním knižním veletrhu Svět Knihy 2005 je přítomna vysoká technologie 21. století

    Praha - Na důkaz skutečnosti, že humanitní vědy rozhodně dohonily exaktní vědy 21. století, využil vystavovatel Dianetické centrum Praha příležitost účastnit se letošního Světu knihy, aby demonstroval všem zájemcům, že je možné vidět VLASTNÍ STRES.

    Nejen, že lze stres změřit a vidět jeho rozsah, ale vystavovatel také nabízí se jím účinně zabývat. To vše na stánku vystavovatele č. L810 v termínu 5.- 8. května. Živé ukázky založené na  nové známé metodě, která je popsána v dlouholetém bestselleru L. Ron Hubbarda knize Dianetika se uskuteční za pomoci unikátního elektronického přístroje, nazvaným Elektropsychometr. Přístroj ukazuje množství stresu (či negativního emocionálního náboje), jenž je způsoben různými lidskými problémy a kterými lidé trpí.

    Zvědaví a stateční jsou zváni, aby přišli a byli součástí ukázek, které se praktikují na osobní bázi pomocí profesionálů.

    Dobrou zprávou je, že jakýkoliv „stres“, který je nalezen, může být zvládnut a vyřešen. Není to jen pouhá náhoda, že milióny lidí po celém světe používají Dianetiku včetně hollywoodských hvězd jako je Tom Cruise, John Travolta a mnohých dalších. Tato metoda pro zmírňování a eliminaci stresu  byla také účinně použita  při zvládání neštěstí po teroristickém útoku na Světové obchodní centrum v New Yorku, ale také po japonském zemětřesení či při pomoci lidem postižených jednou z největších katastrof v dějinách lidstva, smrtící vln tsunami. Zažít prospěch a přínos z použití knihy Dianetika od L. Ron Hubbarda mohou také např. studenti, kteří chtějí zvládnout univerzitu, ženy v domácnosti, které chtějí šťastnější domov či manažeři, kteří chtějí zlepšit svoji firmu.


     

    NAVRCHOLU.cz