0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     9. 11. 2005 - Ostatní

    NEJPŘEKLÁDANĚJŠÍ SVĚTOVÝ AUTOR - NOVÝ SVĚTOVÝ GUINNESSŮV REKORD BYL PŘIZNÁN L. RON HUBBARDOVI

    Mezinárodní společnost Guinessovy světové rekordy uznala amerického spisovatele a humanistu L. Rona Hubbarda za nejpřekládanějšího autora světa všech dob.

    Nový rekord byl oficiálně potvrzen pro 65 jazyků do kterých byl tento autor přeložen. Byl tak překonán rekord z roku 1997 spisovatelky Sydney Sheldon a neoficiální počet 63 jazyků do kterých byl přeložen Harry Potter spisovatelky J.K. Rowlingové.

    Alistair Burtenshaw, vedoucí pracovník jednoho ze světově nejrozšířenějších spolků knižního obchodu Reed Group a ředitel London Book Fair (Londýnského knižního veletrhu) předali certifikát Guinessova světového rekordu literárnímu zástupci L. Rona Hubbarda, Author Services Inc. (Los Angeles).

    Jazyky, ve kterých jsou knihy L. Rona Hubbarda dosažitelné, zahrnují i takové jazyky jako jsou: afrikán, albánština, arabština, jazyk basků, bengálština, dari-farština, jazyk farsi, jazyk hindu, makedonština, malajština, mongolština, nepálština, jazyk oblasti Pandžáb, sinhálština, svahilština, tagalog, tamilština, urdština, vietnamština či jazyk xhosa a zulu. A samozřejmě také všechny běžné celosvětově překládané a známé jazyky.

    Alistair Burtenshaw prohlásil: „Díla L. Rona Hubbarda zahrnují mnoho oblastí a žánrů. Od sebezlepšování, kde jeho kniha Dianetika – moderní věda o duševním zdraví je stálým bestsellerem o mysli, přes mnoho jeho knih o lidské spiritualitě, vzdělávání, drogové léčbě a komunikaci s velkou odezvou čtenářů. Jeho zájem o umění ho vedl k napsání románů a povídek jako jeho epicko vědecko-fantastický triumf Bojiště Země, který byl přečten 8,5 miliony lidí po celém světě. Nyní tak bylo potvrzeno oficiální světovou autoritou ohledně rekordů všech druhů, že dílo tohoto autora bylo přeloženo do více jazyků, než dílo jakéhokoli jiného autora, a překonal tak předešlý rekord 51 jazyků.“

     

    Pro další informace:

                www.lronhubbard.org
                knihy.praha@dianetika.cz

    NAVRCHOLU.cz