0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     30. 12. 2005 - Ostatní

    PREZIDENT SCIENTOLOGIE VOLÁ PO MASIVNÍM VZDĚLÁVACÍM PROGRAMU V BOJI PROTI ZNEUŽÍVÁNÍ DROG V ROCE 2006

    Prezident Mezinárodní Scientologické církve, rev. Heber C. Jentzsch volá po masivním programu ke vzdělávání lidí po celém světě o pravé skutečnosti drog v nastávajícím novém roce. S poukázáním na 15leté zkušenosti Scientologické církve s protidrogovým vzděláváním, rev. Jentzsch sdělil, že mnoho mladých a dospívajících je o drogách dezinformováno, ale pokud bude mládež vybavena fakty o drogách, může nastat značné snížení jejich zneužívání.

    Podle uvedených statistik v celosvětovém reportu ve věcech drog Kanceláře Spojených národů pro drogy a kriminalitu, je odhadováno 200 milionu lidí nebo 5 procent světové populace ve věku 15-64 let, kteří konzumují ilegální drogy. Reverend Jentzsch chce vidět každého pracovat a společně změnit tuto situaci.

    Rev. Jentzsch uvedl, že Scientologické církve po celém světě vytiskly a distribuovaly více než 8 milionů kopií brožur o marihuaně, extázi, heroinu a kokainu. Tato masivní informační kampaň byla doplněna 224.000 billboardy a plakáty, dávajících do povědomí fakta o drogách, dále 45 milionů informačních protidrogových letáků, 89.000 veřejných setkání osvětlujících problematiku drog a více než 10.200 novinových článků a televizních událostí podporujících poselství života bez drog – vše bylo financováno Scientologickou církví a jejími členy.

    „Na základě zpětné vazby, kterou jsme získali, tisíce lidí přestalo brát drogy nebo se rozhodlo, že je nikdy brát nezačne, vše jako výsledek čtení našich brožur, které získali na našich veřejných setkáních“, sdělil rev. Jentzsch. „ Se všemi skupinami, které spojí své síly proti drogové pohromě, bude účinek obrovský“, dodal. „Pojďme tomu čelit, máme lidstvo s 200 miliony uživatelů a miliardy vzdělat, je čas se pohnout zcela do nové úrovně a skoncovat s utrpením způsobeného zneužíváním drog.“

    Scientologové jsou ochotni nabídnout jejich vlastní kampaň také jiným skupinám a organizacím. „Máme osvědčené publikace za posledních 10 let a víme, jak fungují,“ přidal rev. Jentzsch.

    V tomto roce (2005) bylo osloveno 50.000.000 lidí prostřednictvím našich protidrogových kampaní. 100.000 dětí a dospívajících dali slib sami sobě, že se stanou tzv. Strážci života bez drog či tzv. Vyslanci života bez drog. Více než 525.000 kusů protidrogových brožur a 5.600.000 protidrogových letáků bylo distribuováno po celém světě prostřednictvím pouličních protidrogových setkání, protidrogových přednášek, protidrogových maratonů a dalších podobných akcí.

    V České republice proběhlo od května 2001 přes 3.500 protidrogových pouličních kampaní, které oslovily přes 1.500.000 lidí. Bylo také distribuováno téměř 300.000 informačních brožur a letáků o důsledcích a sociálních rizicích drog, zejména marihuany a extáze. Kromě dětí a mládeže byli rovněž informováni rodiče publikací Drogy a děti, která je o tom jak hovořit s dětmi o drogách. Více informací na: www.rekninedrogam.cz či www.marihuana.cz.

    Pro více informací kontaktujte:
    tisk@scientologie.cz
    www.rekninedrogam.cz

    NAVRCHOLU.cz