0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     13. 3. 2006 - ČR

    KLUB PŘÁTEL L.RON HUBBARDA OPĚT PODPOŘIL PRAŽSKOU ZOO

    Pro svůj záměr si vybrali adopci sovy - tvora symbolizujícího moudrost. Finanční dar, který pokryje náklady na krmení a ošetřování vzácného Puštíka bělavého předali společně zakládající členové klubu představitelům pražské ZOO v sobotu 12.3.2006, v předvečer 95. výročí narození významného filozofa a humanisty L. Ron Hubbarda.

    Hubbardova láska k životu byla důvodem proto, aby si členové klubu vybrali podporování obnovy života v pražské ZOO, dodnes poznamenané zničující povodní z roku 2002.

    Zakládající člen Klubu přátel L. Ron Hubbarda, pan Aleš Kraus, k tomu řekl: „Za velmi významnou část životního odkazu L. Ron Hubbarda považujeme mimo jiné jeho práci na poli pedagogiky. L Ron Hubbard na základě svých objevů sestavil unikátní studijní technologii, která poskytuje studentům nástroje, jak studovat a porozumět plně jakémukoli předmětu. V praxi to znamená, že skutečně rozumíte tomu, o čem čtete a také si pamatujete vše, co jste četli, ale především jste schopni použít to, co jste se naučili. Studijní technologie jednoduše a efektivně učí jedince jak mají studovat.“

    L. Ron Hubbard nebyl však výjimečný zdaleka jen svou prací na poli pedagogiky. Je znám především také jako spisovatel. Tato spisovatelská legenda napsala za svůj život neuvěřitelných 530 knih, z nichž některé, již představila i česká nakladatelství. Zatím nejčerstvější z nich je kniha „Čisté tělo, čistá mysl“, popisující celý postup zbavování se vlivů toxických látek a drog.

    Cílem Klubu přátel L. Ron Hubbarda je sdružit všechny příznivce významného amerického filozofa a humanisty L. Ron Hubbarda k tomu, aby společnými silami přispěli k dosažení jeho vize společnosti – tedy "Civilizace bez šílenství, zločinců a válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám".

    Více informací o díle a životě L. Ron Hubbarda na www.lronhubbard.org

    Aleš Kraus
    Klub přátel L. Ron Hubbarda

    NAVRCHOLU.cz