0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     4. 5. 2006 - ČR

    KNIHA SEBEZLEPŠENÍ - OD SVĚTOVĚ NEJPŘEKLÁDANĚJŠÍHO AUTORA NA MEZINÁRODNÍM KNIŽNÍM VELETRHU SVĚT KNIHY 2006

    Přijďte a podívejte se na svůj vlastní stres prostřednictvím elektronického přístroje! PŘIJĎTE A PODÍVEJTE SE NA SVŮJ VLASTNÍ STRES PROSTŘEDNICTVÍM ELEKTRONICKÉHO PŘÍSTROJE!

    Praha –  4. až 7. května budou na stánku L109 v rámci knižního veletrhu Svět knihy 2006 (Praha-Holešovice), prezentovány knihy pro sebezlepšení od nejlépe prodávaného autora L. Ron  Hubbarda.

    Knihy vydává nakladatelství New Era  Publications International sídlící v dánské Kodani. New Era Publication je exkluzivním vydavatelem knih od prestižního spisovatele a humanisty L. Ron  Hubbarda (1911-1986), který byl na loňském mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu oficiálně potvrzen a zapsán do Guinnessovy knihy rekordů, jako naprosto nejvíce překládaný autor. Hubbardova díla byla vydána v 65 jazycích světa. Tento počet převýšil také J. K. Rowlingovou a jejího "Harryho Pottera".

    Nejvíce známým titulem od L. Ron Hubbarda je bez pochyb Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví, které se celosvětově prodalo přes 23 milionů výtisků včetně knih v českém jazyce.

    Důkaz skutečnosti, že humanitní vědy rozhodně dohonily exaktní vědy 21. století.

    V rámci prezentací knih autora L. Ron Hubbarda bude také demonstrováno všem zájemcům, že je možné vidět VLASTNÍ  STRES. (Může být viditelný). Nejen, že lze stres změřit a vidět jeho rozsah, ale vystavovatel také nabízí se jím účinně zabývat.

    Živé ukázky založené na nové metodě, která je popsána v dlouholetém bestselleru knize Dianetika se uskuteční za pomoci unikátního elektronického přístroje, nazvaným E-metr. Přístroj ukazuje množství stresu (či negativního emocionálního náboje), jenž je způsoben různými lidskými problémy a kterými lidé trpí.

     Zájemci jsou zváni, aby přišli a byli součástí ukázek, které se praktikují na osobní bázi pomocí profesionálů.

    Dobrou zprávou je, že jakýkoliv „stres“, který je nalezen, může být zvládnut a vyřešen. Není to jen pouhá náhoda, že milióny lidí po celém světe, používají Dianetiku včetně hollywoodských hvězd jako je Tom Cruise, John Travolta, Priscilla Presley a mnozí další. Tato metoda pro zmírňování a eliminaci stresu, byla např. také účinně použita při pomoci a zvládání neštěstí po teroristickém útoku na Světové obchodní centrum v New Yorku, ale také pomohla lidem postiženým vlnami tsunami v Jihovýchodní Asii. Zažít prospěch a přínos z použití knihy Dianetika od L. Ron Hubbarda, mohou také např. studenti, kteří chtějí zvládnout univerzitu, ženy v domácnosti, které chtějí šťastnější domov či manažeři, kteří chtějí zlepšit firmu.

     
    NAVRCHOLU.cz