0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     9. 5. 2006 - ČR

    JIŽ 56. VÝROČÍ VYDÁNÍ DIANETIKY- MEZI LIDMI JE TÉMĚŘ 22 MILIONŮ VÝTISKŮ

    Po celé týdny vytvářel nejzákladnější přístup k rodičovství za použití dianetických principů novinové titulky po celém světě. Výsledkem je nárůst veřejnosti žádající bestseller L. Rona Hubbarda, Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví, a její praktické odpovědi pro dosažení úspěchů a štěstí v životě.

    56 let zmírňování stresu a traumat a nedávná svědectví mnoha matek, které použily  proceduru tichého porodu, (více v sekci nejčastěji kladené otázky na www.scientologie.cz/tisk nebo na www.SilentBirth.org ) vypovídají o úspěchu Dianetiky. Není záhadou, proč Dianetika opět zažehla zájem o fungování mysli a její opravdový potenciál.

    Kniha Dianetika se poprvé objevila na seznamu bestsellerů New York Times brzy po svém vydání 9. května 1950. Od té doby se objevila na seznamu bestsellerů znovu a to se opakovalo 98 krát – zatím nedosažený jev v historii vydavatelství.  Kniha je nyní přeložena do 55 jazyků a bylo prodáno téměř 22 milionů výtisků. V České republice bylo prodáno přes 12.000 výtisků. L. Ron Hubbard v ní odhalil jediný zdroj stresu, trápení, pochyb o sobě samém a psychosomatických nemocí - reaktivní mysl, tu část mysli, která pracuje celkově na základě podnět-reakce a není pod kontrolou vůle jedince.

    Marcela Mlčochová si přečetla Dianetiku zrovna v období svého těhotenství, kde ji zaujala kapitola Prenatální zkušenost a porod. „Dianetika prokázala, že slova vyřčená během okamžiků bolesti a bezvědomí mohou mít zpětný vliv na jedince v pozdějších obdobích života. Tyto situace jsou se slovy i emocemi zaznamenány v mysli osoby a mohou být v budoucnu zdrojem různých nechtěných pocitů, fóbií, nutkání a negativních stavů. To se děje vlastně i během kontrakcí a porodu samotného. Rozhodla jsem se, že chci pro své dítě to nejlepší, jelikož jsem již jednou rodila běžným způsobem, měla jsem srovnání. Dcerka se mi narodila klidná, neplakala, bylo to úžasné. Mé přání matky, aby bylo naprosté ticho, bylo personálem respektováno. Myslím, že je to jen zlomek toho dobrého, co jsem pro své dítě zatím mohla udělat a budu dále pokračovat. Nic to nestojí a odměnou mi bude šťastné a spokojené dítě. Dianetika nám zlepšila život ve všech oblastech, dnes a denně si ověřuji, že to, co se tam píše, opravdu funguje,“  říká.

    Antonín Bartl je již řadu let v důchodu a zažil ve svém životě mnohé stavy spojené s psychosomatickými potížemi, bolestmi, kolísáním nálad, fobiemi z lidí atp. „Prostě jsem byl odtažený ze života. Nedokázal jsem žít svůj život spokojeně a úspěšně. Hledal jsem řešení na své problémy již za hlubokého socialismu a hledal ho i po roce 89, kdy se otevřely dveře dalším alternativním metodám. Bohužel standardní lékařské metody u mne selhaly, včetně alternativních metod, kterým jsem byl dlouhodobě věrný (stále jsem hledal něco, co prokazatelně zlepší můj stav).  Nechci snižovat jakkoliv velkou snahu všech těch lékařů a pracovníků, se kterými jsem se setkával a kteří jistě v dobrém úmyslu svou činnost praktikují. Chci jen říci, že i ta největší snaha někdy nestačí, aby bylo člověku pomoženo. Nevím, čemu mám poděkovat, že jsem Dianetiku potkal, protože jejím používáním jsem odhalil a objevil většinu příčin mých problémů. Každý máme v sobě hluboce skryté a netušené schopnosti a možnosti, které můžeme převést a využívat ve prospěch kvality svého života a ku pomoci druhým. Díky Dianetice jsem zvládnul velice ošklivou záležitost, rakovinu.

    Podobně jsem zvládnul jinou záležitost, týkající se velice skrytého vznikajícího nádoru v tlustém střevu. Odešly i jiné tzv. chronické potíže. Mohu za sebe zodpovědně prohlásit, že techniky Dianetiky fungují. A to je jediný důvod, proč o tom píši.“

    Existují tisíce příběhů jako tyto.

    Pro informaci o dianetických knihách a službách – včetně svědectví těch, kteří použili dianetickou technologii ke zlepšení svého života a života druhých, se podívejte na www.dianetika.cz nebo www.dianetics.cz.

    NAVRCHOLU.cz