0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     7. 10. 2006 - Ostatní

    NEJVÍCE VYDÁVANÝ A PŘEKLÁDANÝ SVĚTOVÝ AUTOR - 2 NOVÉ GUINNESSOVY SVĚTOVÉ REKORDY BYLY PŘIZNÁNY L. RON HUBBARDOVI

    Společnost Světové Guinnessovy rekordy přiznala na letošním mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu dva nové světové rekordy Hubbardovi a předala ocenění. Hubbard byl uznán jako nejvíce vydávaný spisovatel s 1084 díly a překonal tak dosavadní rekord, který držel brazilský spisovatel Jose Carlos Ryoki s 1058 vydanými díly.

    Frankfurt, Německo – Desetitisíce profesionálů z knižního průmyslu, vydavatelů a spisovatelů se sešlo na začátku října na Frankfurtském knižním veletrhu, největší a nejvýznamnější události v mezinárodním vydavatelském průmyslu. Mnoho vydavatelů uvedlo knihy od stovek spisovatelů. Mezi těmito vydavateli je třeba uvést vydavatelství New Era Publication, které drží exkluzivitu k vydávání děl amerického spisovatele L. Ron Hubbarda.

    Společnost Světové Guinnessovy rekordy rovněž oficiálně potvrdila, že Hubbard překonal již existující vlastní rekord, jako nejvíce překládaný spisovatel. Jeho díla byla přeložena a vydána do dalších šesti nových jazyků a celkově již byla přeložena do 71 světových jazyků.

    Pan Kalvan Shah, prezident Svazu indických vydavatelů a knihkupců, který organizuje Kalkatský knižní veletrh (Indie), moderoval předání certifikátů o Guinnessových světových rekordech, které převzala literární agentura spisovatele L.Ron Hubbarda, Author Services Inc. z Los Angeles. Kalvan Shah charakterizoval Hubbarda jako nejvlivnějšího světového spisovatele, jehož mnohá díla, ať již beletrie nebo naučné literatury, vždy bavila své čtenáře na všech kontinentech anebo je podnětně informovala, což přispělo ke vzniku naší globální kultury. “Hubbard, to není pouze vydavatelský fenomén, jeho díla jsou pokladem, který může být sdílen všemi, kteří věří, že lidstvo může nalézt řešení na velké množství svých problémů a postavit lepší svět pro všechny,” řekl Shah.

     

    Mezi jazyky do kterých jsou nyní knihy od L. Ron Hubbarda přeloženy patří:
    afrikánština, albánština, amférština (Etiopie), arabština, arménština, ázerbájdžánština, baskičtina, běloruština, bengálština, brazilština, bulharština, čínština, chorvatština, čeština, dánština, jazyk dari-farsi, holandština, estonština, jazyk farsi, finština, francouzština, gruzínština, němčina, řečtina, jazyk guaraní (Paraguay), jazyk hausa (Nigérie), hebrejština, hindština, maďarština, islandština, indonéština, italština, japonština, kannadština, kazaština, khmerština, jazyk kirundi, korejština, kyrgyzština, lotyština, litevština, makedonština, malajálamština, jazyk mexican, mongolština, nepálština, norština, polština, portugalština, paňdžábština, rumunština, ruština, samojština, srbština, sinhálština, slovenština, slovinština, španělština, svahilština, švédština, tagalština, taiwanština, tamilština, thajština, turečtina, ukrajinština, urdština, uzbečtina, vietnamština, jazyky xhosa a zulu.

    Vydavatelství New Era Publications také dopředu oznámilo, že v roce 2007 vydá novou sbírku 200 Hubbardových ranějších beletrií s názvem Příběhy ze Zlatého věku a také novou sérii naučných děl.

    Celkový počet prodaných výtisků z tvorby L.Ron Hubbarda již překonal číslo 230 milionů. Do seznamu New York Times bestsellerů se zapsal 19 krát.


    Webové stránky: 
    www.hubbard.cz
    www.lronhubbard.org
    www.dianetika.cz

    E-mail: knihy.praha@dianetika.cz

    NAVRCHOLU.cz