0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     6. 8. 2007 - USA

    SCIENTOLOGICKÉ CELEBRITY CENTRUM OSLAVILO SVÉ 38. VÝROČÍ

    HOLLYWOOD - Dne 4. 8. 2007 oslavilo Scientologické Celebrity centrum své 38. výročí Mezi přítomnými byli také dobře známí členové církve, jako jsou John Travolta, Kelly Preston, Kirstie Alley, Priscilla Presley, Catherine Bell, Jenna Elfman, Giovanni Ribisi, Michael Pena, Anne Archer, Sofia Milos, Erika Christensen či Nancy Cartwright (dabérka Barta Simpsona).

    Vládnoucí šampioni australského „Dancing With the Stars“, Kate Cebereno a John Paul Collins, předvedli své taneční salsa vystoupení a několika platinový umělec Tailor Dayne uvedl gala představení pro 1100 hostů včetně členů církve, představitelů federální vlády a komunitních lídrů.

    John Travolta a Kelly Preston přiletěli na slavnost z Connecticutu, kde natáčejí film „Old Dogs“ s Robiem Williamsem a jejich dcerou Ella Bleu Travoltovou.

    Církev oficiálně prohlašuje, že popularita církve mezi umělci je odrazem jejího celkového růstu s 10 miliony členy ve více než 150 zemích. A dále podotýká, že rychlá expanze je zapříčiněná ústní propagandou a způsobená praktickými náboženskými principy, používaných ke zlepšení stavů v životě.

    Scientologické Celebrity centrum v Hollywoodu bylo založeno v roce 1969. Další Celebrity centra jsou umístěna v kulturních centrech celého světa včetně New Yorku, Paříže, Nashvillu, Vídně, Florencie a Londýna.

    Jak zmínil zakladatel scientologie L. Ron Hubbard v roce 1951, „Kultury jsou pouze tak velké, jak velké jsou sny, které sní umělci“. Tato Celebrity centra jsou uměleckými a kulturními částmi scientologické církve a jako takové pracují s těmi, jejichž rozsáhlé vize k povznesení společnosti jsou neodmyslitelné pro pozitivní pokrok společnosti. Celebrity centra stejně jako scientologie jsou všude ve světě otevřena veřejnosti.


    Pro více informací:

    Celebrity Centre International
    5930 Franklin Avenue
    Hollywood, CA 90028
    Web: www.scientology.cc

    Tisková kancelář Scientologické církve pro ČR a SR
    E-mail: tisk@scientologie.cz
    Web: www.scientologie-info.cz

    NAVRCHOLU.cz