0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     20. 3. 2008 - Ostatní

    SCIENTOLOGICKÁ CÍRKEV OFICIÁLNĚ SPUSTILA NOVÝ INTERNETOVÝ VIDEO KANÁL NA SCIENTOLOGY.ORG

    Video kanál Scientologické církve, který byl dnes uveden do provozu poskytuje přehled víry a praktik scientologického náboženství a také informace o mnoha humanitárních programech, které církev sponzoruje.

    Scientologická církev uvedla dnes do provozu nový internetový kanál na své oficiální stránce www.scientology.org. Video kanál Scientologické církve poskytuje přehled víry a praktik scientologického náboženství a zodpovídá otázku Co je Scientologie? Kanál dále poskytuje informace o mnoha humanitárních programech, které církev sponzoruje – zejména o programech zaměřených na zneužívání drog, negramotnost, lidská práva a pomoc při katastrofách.

    Video kanál nabízí celkem 82 videí v celkové délce téměř 3 hodiny. Tato videa byla možno před umístěním na internet shlédnout pouze při veřejných akcích církve po celém světě.
     

    Tím, že církev zpřístupnila scientologický video kanál na svých stránkách, umožnila zájemcům získat maximum informací o tomto náboženství. Návštěvníci stránek, které zajímá co je scientologie si mohou také požádat o zaslání brožury Popis scientologického náboženství, případně si pořídit některou ze základních knih o scientologii či dianetice od L. Rona Hubbarda.

    Můžete tam také najít výroky členů Scientologické církve, kterých jsou po celém světě miliony a pocházejí ze všech společenských vrstev, o tom, proč si za své náboženství vybrali právě scientologii.

    Scientologická církev vždy považovala internet za místo, kde může prezentovat přesné informace o svém náboženství a koncentrovala se na používání internetu pro podporu svého sdělení a poslání ve světě. Od roku 1996 byly na církevních stránkách zveřejněny stovky tisíc jednotlivých stránek materiálů a prezentací scientologického náboženství. Tyto stránky jsou pořád dostupné v hlavních světových jazycích a navštěvují je desítky milionů lidí ročně.

    Církev pevně věří, že porozumění je možné dosáhnout jenom pomocí znalostí a informací. A právě s tímto vědomím uvádí tento speciální internetový video kanál, který je určen k tomu, aby zodpověděl nejčastěji pokládanou otázku: „Co je to Scientologie?“

    Scientologická církev vybízí zájemce, kteří chtějí získat informace o scientologickém náboženství, aby navštívili církevní video kanál na www.Scientology.org.

    NAVRCHOLU.cz