0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     23. 4. 2009 - Evropa

    NOVÝ GUINNESSŮV SVĚTOVÝ REKORD – NEJVÍCE VYDANÝCH AUDIOKNIH OD JEDNOHO AUTORA.

    LONDÝN - L. Ron Hubbard získal právě svůj třetí světový rekord se 185 audioknihami, jak bylo potvrzeno společností Guinness World Records a oznámeno na Londýnském knižním veletrhu. Oficiální prohlášení zní: "Nejvíce audioknih od jednoho autora-to je L. Ron Hubbard se 185 vydanými audioknihami k 21. dubnu 2009."

    "Hubbardovy dřívější světové rekordy zahrnují Nejvíce překládaný autor a Nejvíce vydávaný autor na světě," sdělila po obdržení zprávy o rekordu Gunhild Jacobs, ředitelka Trade Operations Author Services, Inc., což je literární agentura, jež se stará o všechna Hubbardova díla, ze své kanceláře v Hollywoodu. (Viz www.goldenagestories.com).

    Poukázala také na to, že New York Times bestseller, novelizovaná verze Hubbardova scénáře Ai Pedrito!, napsaná Kevinem J. Andersonem, držela Guinnessův rekord jako kniha s největší autogramiádou v historii, dokud tento rekord nepřekonal o rok později New York Times bestseller A Very Strange Trip, další Hubbardova kniha novelizovaná Davem Wolvertonem.

    "Naše nová řada audioknih slaví vynikající úspěchy," pokračovala paní Jacobsová. "Díky pozornosti, kterou věnujeme každému detailu během jejich výroby, byly naše audioknihy oceněny odbornými periodiky jako jsou Publishers Weekly, AudioFile Magazine, School Library Journal and Booklist pro jejich vynikající kvalitu. Dvě z našich audioknih jsou nominovány na Audie Awards, ocenění pro nejlepší audioknihy v USA. Myslíme si, že těmito příběhy přispíváme k renesanci četby."

    V nedávné recenzi k právě vydané audioknize Orders is Orders napsaly Publishers Weekly: "Hubbard prokázal jedinečnou schopnost spojit i ten sebekomplikovanější příběh s pozoruhodným smyslem pro detail a realitu, jeho fantastická spisovatelská schopnost a tvořivá představivost z něj dělají jednu z největších literárních osobností 20. století."

    Abychom posluchačům pomohli porozumět tomu, jak byly tyto audioknihy vyrobeny, a jak bylo dosaženo tak vysoké kvality, vytvořili jsme speciální video s názvem Výroba audioknihy Zlatého věku (The Making of a Golden Age Audiobook), které je možné vidět zde www.goldenagestories.com/html/podcasts.php#6.

    Více informací o řadě audioknih Zlatého věku najdete na www.goldenagestories.com.
    Kontakt: John Goodwin pr@galaxypress.com

    (Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20090423/LA04366)

    NAVRCHOLU.cz