0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     1. 12. 2009 - Evropa

    Nakladatelství L. Rona Hubbarda New Era Publications zvětšilo svůj obrat o 600 % a slaví 40 let úspěchu a expanze v Evropě

    Glostrup/Dánsko: New Era Publications International ApS – nakladatelství děl autora L. Rona Hubbarda, které minulý týden oslavilo 40. výročí, vykázalo jen za poslední 3 roky nárůst obratu o 600 %. 90 odborníků z oboru, dodavatelé, poskytovatelé a distributoři měli možnost si prohlédnout nejmodernější tiskárnu a další nedávno postavený sklad s regály na 5000 palet.

    Navzdory ekonomické krizi se New Era rozhodla v roce 2006 přestěhovat z centra Kodaně na předměstí Glostrup a postavit zcela novou 100% digitální tiskárnu a sklad. Nová digitální tiskárna umožňuje produkci v 50 jazycích dle aktuálních požadavků, ať už se jedná o 5 nebo 5000 výtisků kterýchkoli různých druhů knih, textů a brožur, které jsou na seznamu nakladatelství, ať už v tvrdé nebo měkké vazbě, spirálové nebo šité, a umožňuje takové postupy jako tisk speciální fólie za tepla, laminaci, UV lak a ražbu plastických vzorů.

    Od roku 2007 vyprodukovala New Era 5,2 milionů knih a publikací, což představuje 3246 různých titulů, které by prakticky nebylo možné vyprodukovat a skladovat bez digitálních zařízení s možnostmi tisku dle aktuálních požadavků.

    Ředitelka Zara Kotric ve svém zahajovacím proslovu zdůraznila důležitost knih a vědomostí: „Knihy a publikace byly vždy po celou dlouhou historii studnicí vědomostí a umožňovaly člověku dosahovat vyšší úrovně kultivovanosti, zdokonalování a civilizovanosti.“

    Program vydávání naučné literatury nakladatelstvím New Era je jedinečný svým zaměřením na zlepšování poměrů v dnešním světě plném problémů. Když pohlédneme na technologické pokroky minulého století, bohužel nevidíme, že by je doprovázel podobný pokrok v oblasti humanitních věd. Namísto toho vidíme, že člověka sužují drogy a negramotnost, porušování lidských práv a úpadek morálky, nemluvě o každodenních těžkostech, kterým lidé čelí ve svém osobním životě a vztazích.

    Paní Kotric dále řekla: „Naším cílem jako nakladatelství je povznést naši kulturu prostřednictvím publikací o efektivních a praktických řešeních, tak jak vyšla z pera L. Rona Hubbarda v bezpočtu jeho písemných materiálů a děl.“

    L. Ron Hubbard se stal držitelem tří Guinessových světových rekordů – jako nejvíce publikovaný autor všech dob s 1084 různými tituly, nejvíce překládaný autor s překlady do celkem 71 jazyků a za nejvyšší počet vydaných audioknih od jednoho autora s celkem 185 audioknihami.

    Pro více informací:

    David Hostettler

    New Era Publications
    Smedeland 20
    2600 Glostrup
    Denmark
     +45 3373 6666 
    www.newerapublications.com
    david@newerapub.com

    NAVRCHOLU.cz