0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     2. 3. 2010 - ČR

    PŘÍZNIVCI DIANETIKY DAROVALI KREV

    PRAHA – Dnes 2.3. 2010 se příznivci Dianetiky rozhodli darovat krev. Tuto akci organizovalo Dianetické centrum Praha.

    Příznivci Dianetiky reagovali na nedostatek krve v nemocnicích. Mimo jiné zde byl i jeden dárce krve, který má za sebou již 30 odběrů a Stříbrnou Jánského plaketu.

    Dárcovství probíhalo ve Vinohradské nemocnici v Praze, kde se o ně profesionálně a příjemně postaral personál transfuzního oddělení.
    Tuto akci chtějí příznivci Dianetiky rozšířit a ukázat tak, že když se dodržují pravidla odběrů, je vše bezpečné a bez bolesti a lidé se jich nemusí obávat.  Chtějí tak darovat krev pravidelně a ve větších skupinách a motivovat ostatní k tomu, aby také přispěli a darovali svou krev.

    Preventivní Dianetika (z řeckého dia, „skrz“, a nous „duše“), kterou objevil L. Ron Hubbard ukazuje lidem, jak zvládat věci a situace, které způsobují stres, a také ukazuje, jak se chovat při nemocech, zraněních a bezvědomí. Při těchto situacích je třeba zachovávat ticho a klid.

    Použitím Dianetiky se zvyšují schopnosti a zodpovědnost jedince vůči svému okolí a celé společnosti. Výsledkem studia Dianetiky je potom skutečnost, že tito lidé si plně uvědomují potřeby společnosti a nezůstávají lhostejní ke svým spoluobčanům a pomáhají jim, jako např. darováním krve. 

     

    NAVRCHOLU.cz