0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     12. 3. 2010 - ČR

    Sdružení PŘÁTELÉ L. RONA HUBBARDA adoptovalo dalšího vzácného tvora

    V pátek 12.3.2010, přesně 6 let po oficiálním zahájení své činnosti v Praze, adoptoval „Klub přátel L. Rona Hubbarda“ dalšího vzácného tvora z Pražské ZOO. Tentokrát si přátelé L. Rona Hubbarda vybrali opět adopci želvy obrovské, tvora symbolizujícího dlouhověkost a vytrvalost. Finanční dar, který pokryje náklady na krmení a ošetřování tohoto, po Puštíku bělavém v pořadí již třetího, vzácného tvora, předali společně členové klubu představitelům pražské ZOO.

    Vznik klubu byl podnícen myšlenkou „Člověk je tak silný, kolik má přátel.“ Cílem Klubu přátel L. Rona Hubbarda je sdružit všechny příznivce a přátele L. Rona Hubbarda k tomu, aby společnými silami přispěli k dosažení jeho vize společnosti – tedy „Civilizace bez šílenství, zločinců a válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám.“

    Datum 12.3. nebylo pro tento slavnostní moment vybráno náhodně. 13.3. se jedná o den, kdy se americký spisovatel, pedagog, filozof a humanista před 99 lety narodil. Tato spisovatelská legenda napsala za svůj život neuvěřitelných 530 knih, z nichž některé již představila i česká nakladatelství. Snad právě proto je znám především českým čtenářům, kromě nich však též i některým rodičům a jejich dětem, kteří měli možnost využít jeho objevné poznatky z oblasti vzdělávání a úspěšného boje proti dnes nechvalně známým a obávaným poruchám učení. Jeho filozofická práce dala vzniknout obsáhlému souboru knih a přednášek, odvíjejících se od principů fungování lidské mysli, přes vztah člověka k sobě samému a svému nejbližšímu okolí, až po odhalení základů lidského bytí. Odtud pak již byl jen krůček k vytvoření aplikované náboženské filozofie Scientologie.

    NAVRCHOLU.cz