0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     5. 5. 2010 - ČR

    Vzrůst zájmu o Dianetiku v Plzni v posledních letech přinesl otevření nových prostor Dianetického centra Plzeň

    Dianetické centrum v Plzni dnes slavnostně otevřelo nové prostory v Skrétově ulici. Slavnostní otevření se konalo v 15 hod. Všichni účastníci si mohli prohlédnout celé prostory, které zabírají 240 m2.

    „Důvodem pro otevření nových a větších prostor je stále narůstající zájem lidí o Dianetiku – moderní vědu o duševním zdraví a její principy. Jen v minulém roce nás kontaktovalo přes 1000 lidí“ řekl František Tejchman, ředitel Dianetického centra Plzeň.

    Na slavnostním otevření promluvil MUDr. Kamil Dvořák, který Dianetiku úspěšně používá ve své praxi. Řekl: „Ve své lékařské praxi a také i v životě, když jsem si tuto metodu ověřil sám na sobě a vyzkoušel, jsem zjistil že velmi pomáhá. Říká se, že většina psychosomatickýh nemocí pochází z mysli a moje zkušenosti tomu nasvědčují. Po použití této metody dochází k rychlejšímu zotavení při zraněních, po operacích a dochází ke zkrácení délky normální léčby - to samozřejmě za účasti lékařské prohlídky a řádného lékařského ošetření.“

    Otevření se také zúčastnil plzeňský sportovec Lukáš Bechyně, který úspěšně reprezentoval Plzeň na Mistrovství České republiky ve skoku o tyči a skončil na 3. místě. Lukáš prozradil své zkušenosti s touto metodou:

    „Jsem člověk založený na praktickém využití všeho, co dělám a co má nějaký význam. Prostě si na určité věci a situace musím sáhnout a vyzkoušet si je, jinak jim prostě nevěřím!
    DIANETIKA je pro mě metoda, která prostě 100% funguje a nemám o ní sebemenší pochyby. Díky Dianetice jednoduše zvládám více činností najednou, mám větší chuť do všeho, co dělám a hlavně jsem celkově optimističtější a energičtější člověk!“

    Na otevření odpoledne navázaly přednášky. První přednáška byla na téma mezilidských vztahů, druhá na téma skrytého potenciálu člověka.

    Dianetika je celosvětová metoda, kterou používá dnes a denně na celém světě miliony lidí.

    Nabízí možnosti, jak předcházet zraněním a iracionálnímu chování, které způsobuje např. narušené vztahy, sklíčenost, neúspěchy v práci apod. Díky Dianetice může člověk lépe zvládat nástrahy života a být úspěšnější. Také pozná, z čeho toto iracionální myšlení a neúspěchy pocházejí.

    Základem této metody je kniha od amerického spisovatele Dianetika: moderní věda o duševním zdraví. Její vydání způsobilo senzaci, když byla poprvé vydána v roce 1950 – vyšplhala se rovnou na vrchol seznamu New York Times bestsellerů a to na 27 týdnů a její popularita se od té doby zvyšovala. Dnes je prodáno více než 20 miliónů kopií v 53 jazycích.

    V celé ČR se prodalo Dianetiky: moderní vědy o duševním zdraví již více než 15 000 výtisků.

    Dianetické centrum Plzeň funguje v Plzni již od roku 2003 a za tu dobu pomohlo již stovkám lidí.

    Další informace o Dianetice naleznete na www.dianetika-plzen.cz a na www.dianetics.org

    NAVRCHOLU.cz