0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     20. 2. 2000 - ČR

    SLAVNOSTNÍHO OTEVŘENÍ NOVÝCH PROSTOR SCIENTOLOGICKÉ CÍRKVE SE ZÚČASTNILO 150 LIDÍ

    PRAHA - V pátek 18. února 2000 byly slavnostně otevřeny nové prostory Scientologické církve v centru Prahy.

    Slavnostní otevření, které začalo krátce po půl sedmé, zahájil zástupce Scientologické církve v ČR a tiskový mluvčí Jiří Voráček krátkým proslovem. Poté následovalo přestřižení pásky a prohlídka nových prostor završená malým rautem.

    Na slavnostním zahájení se  sešlo 150 lidí, vesměs členů a příznivců církve. Byli zde však i lidé, kteří se do Scientologické církve přišli podívat poprvé. Jeden z účastníků k tomu řekl: „Je to hezké, lidé zde mohou najít řešení svých problémů.“

    Cílem přestěhování Scientologické církve do nových prostor, které jsou větší než prostory původní, je zpřístupnit náboženské služby skutečně pro všechny lidi ze všech sfér společnosti a skutečně tak být blíž k lidem.

    O tom, že Scientologie, aplikovaná náboženská filozofie, má současnému člověku co nabídnout, svědčí zájem o její služby v minulém roce. Církev loni navštívilo celkem 2600 lidí. Z toho více než polovina (1600) byli lidé, kteří přišli do kontaktu se Scientologií poprvé.

    „Je pravda, že jsme v minulém roce zaznamenali velký zájem jak o naše služby, tak o knihy od L. Rona Hubbarda. Naše církev je otevřena od 9 hodin ráno do 22 hodin večer po celý týden včetně víkendů a svátků. Snažíme se tak, abychom zde byli pro každého člověka, který potřebuje pomoc nebo je v tísni. Ale i pro ty, kteří hledají jen duchovní osvěžení,“ řekl J. Voráček, tiskový mluvčí Scientologické církve.

    Každý může rovněž navštívit Nedělní službu, jednu z ceremonií Scientologické církve, která se koná každou neděli v 10 hodin. Nedělní služba je určena všem lidem bez rozdílu vzdělání, rasy či vyznání.

    Jeden z účastníků dnes po Nedělní službě napsal: „Chci být duchovním, který dává Nedělní služby. Takovouto Nedělní službu přeji všem lidem. Scientologická církev dává porozumění a oslovuje duchovní bytost.“

    NAVRCHOLU.cz