0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     19. 5. 2002 - ČR

    PRAŽSKÝ MEZINÁRODNÍ MARATON TÝM BĚŽCŮ PROTIDROGOVÉHO PROJEKTU ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU OBSADIL VYNIKAJÍCÍ 2. MÍSTO V SOUTĚŽI TÝMŮ !!!

    PRAHA/Pražský mezinárodní maraton - Nádherné 2. místo v týmovém běhu na 5,5 km obsadil dnes, 19. května, na Staroměstském náměstí tým běžců protidrogového projektu ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU, který sponzoruje Scientologická církev.

    Cílem čtyřčlenného  týmu běžců bylo poukázat na potřebu řešit drogový problém v naší společnosti. „Je to velmi symbolické, když úspěšný tým běžců s tímto cílem reprezentuje takovou myšlenku. Myslíme si, že problém drog v naší společnosti je naším společným problémem a také společným úsilím každého z nás máme větší šanci nad tímto problémem zvítězit,“ řekl mluvčí tohoto projektu Špalek.

    Tato protidrogová kampaň ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU, podporovaná Scientologickou církví, se angažuje v řešení drogového problému po celém světě. Její činnost spočívá v rozsáhlých veřejných kampaních na informování o nebezpečí drog směrem k ostatním, zejména k dětem.

    Kampaň současně propaguje skutečné řešení, jak se zbavit závislosti na drogách a alkoholu. Řešení vychází z objevu amerického vědce a humanisty L. Rona Hubbarda, který před
    třiceti lety objevil a dokázal, že se toxické látky (drogy, léky, alkohol, chemické látky, jako např. pesticidy a insekticidy a dokonce i radiace) usazují v tukových tkáních těla a zůstávají tam celý život. Autonomní centra (nezávislá na církvi) pro rehabilitaci drogově a alkoholově závislých lidí Narconon, která jsou po celém světě, využívají tohoto objevu ve svých činnostech s nadstandardními výsledky mezi 70-80% úspěšnosti.

    Tato kampaň ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU již v samotné Praze oslovila přes 50 000 lidí a bylo rozdáno přes 15 000 brožur informujících o škodlivosti drog, zejména marihuany a hašiše, jejichž zdánlivá neškodnost otevírá dveře do dalších drogových závislostí.

    „Chceme se podílet na tom, aby se  naše civilizace nestala drogovou civilizací a naše děti nemusely vyrůstat v iluzi drog,“ říká mluvčí kampaně Špalek.

     

    NAVRCHOLU.cz