0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     22. 9. 2002 - ČR

    SCIENTOLOGOVÉ Z ČECH A ZE SLOVENSKA BĚŽELI NA GRAND PRIX MATTONI ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZ DROG!

    PRAHA/Staroměstské náměstí - Třicet scientologů z Čech a ze Slovenska běželo dnes v mediálním běhu na 3 km na Staroměstském náměstí v rámci protidrogového projektu ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU za Českou republiku bez drog. Protidrogový projekt podporuje Scientologická církev.

    Cílem třicetičlenného  týmu běžců, z nichž se v kategorii mužů umístil na 4. místě Michal Tibitanzl, běžící za protidrogový projekt ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU, bylo poukázat na potřebu řešit drogový problém v naší společnosti.

    Tato protidrogová kampaň ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU, podporovaná Scientologickou církví, se angažuje v řešení drogového problému po celém světě. Její činnost spočívá v rozsáhlých veřejných kampaních na informování široké veřejnosti, zejména dětí a mládeže, o nebezpečí drog. V České a Slovenské republice se kampaň soustřeďuje od samého počátku svého vzniku na problém marihuany.

    Kampaň současně propaguje skutečné řešení, jak se zbavit závislosti na drogách a alkoholu. Řešení vychází z objevu amerického vědce a humanisty L. Rona Hubbarda.

    Za šestnáct měsíců činnosti v České republice oslovila kampaň ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU  přes 120 000 lidí a bylo rozdáno na 40 000 brožur, informujících o škodlivosti drog, zejména marihuany a hašiše, jejichž zdánlivá neškodnost otevírá dveře k dalším drogovým závislostem.

    „Chceme se podílet na tom, aby se  naše civilizace nestala drogovou civilizací a naše děti nemusely vyrůstat v iluzi drog. Jdeme k tomuto cíli vlastním příkladem, neboť samotní členové Scientologické církve jsou   skupinou  100% bez drog,“ říká mluvčí kampaně Špalek.

     

    NAVRCHOLU.cz