0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     27. 9. 2002 - ČR

    NOVÉ ŘEŠENÍ V PREVENCI DROGOVÉHO PROBLÉMU U DĚTÍ – POPRVÉ V ČESKÉ LÍPĚ!

    ČESKÁ LÍPA - V pátek 27. září v 17:00 hodin proběhla v DDM v České Lípě akce protidrogového projektu Řekni NE drogám – Řekni ANO životu s názvem STRÁŽCI ŽIVOTA BEZ DROG.

    Akce spočívá v tom, že  děti a mladiství veřejně a dobrovolně sami sobě skládají slib, že budou žít bez drog, že budou ukazovat svým přátelům, že život bez drog je mnohem zábavnější, že se budou učit  víc o tom, jak drogy skutečně škodí lidem, atd. Takové akce vždy zaštiťují  tzv. patroni z řad odborníků, policie, rodičů, umělců, vládních činitelů apod.
    Tuto akci, která je podporovaná Scientologickou církví, podpořili svou účastí  také místostarostka města Česká Lípa,  zástupce ředitele Městské policie a ředitelka místního Domu dětí a mládeže, kteří se stali zároveň Patrony našich nových Strážců.

    Slib, že nikdy nebudou brát drogy, učinilo 53 dětí z Českolipska ve věku od 6 do 16 let. Na akci byli přítomni také rodiče, učitelé nebo vychovatelé dětí. Každý z patronů předal dětem krátké poselství a přál jim život bez drog.

    „Děti si svým slibem sobě samým více uvědomí zodpovědnost za svůj život v tomto nebezpečném světě plném drog. Věříme také, že společnými  silami s ostatními jsme schopni pomocí tohoto projektu odradit od drog spousty dětí, aby se naše civilizace nestala drogovou civilizací a naše děti nemusely vyrůstat v iluzi drog,“ říká mluvčí kampaně Špalek.

    Původ této mezinárodní protidrogové kampaně pochází z USA, kde v dubnu roku 1993 ředitel „Programu pro snížení potřeby drog“ losangeleské FBI vzal  pod přísahu prvních 200 dětí. Od té doby se ke Strážcům života bez drog připojily desetitisíce dětí a dospělých včetně senátorů a kongresmanů Spojených států, státních zákonodárců, soudců a policejních ředitelů. Dnes má tato kampaň již mezinárodní rozměr a je jednou z nejúspěšnějších svého druhu nejen v USA.

    Protidrogový projekt ŘEKNI NE DROGÁM – ŘEKNI ANO ŽIVOTU, podporovaný Scientologickou církví, oslovil během osmi týdnů v ulicích České Lípy  přes 4 500 lidí. Cílem projektu je informovat hlavně děti, mládež a jejich rodiče  o škodlivosti drog, zejména marihuany a hašiše, jejichž zdánlivá neškodnost otevírá dveře k dalším drogovým závislostem. Projekt také informuje o skutečném řešení, jak se zbavit drog, a to pomocí unikátního detoxikačního programu v sauně od amerického vědce, humanisty a spisovatele L. Ron Hubbarda.

     

    NAVRCHOLU.cz