0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     31. 12. 2003 - USA

    NOVOROČNÍ PŘÁNÍ 2004

    Reverend Heber C. Jentzsch, Prezident Mezinárodní scientologické církve

    Navzdory pustošením válkou, terorizmem a přírodními katastrofami, které poznamenaly rok 2003, stojí před rokem 2004 světlá budoucnost – ne protože bude méně problémů, ale protože každý z nás má moc a schopnost tuto budoucnost utvářet. Lze toho dosáhnout obnovením role náboženství jako civilizující síly.

    V tomto duchu Scientologické církve  každoročně školí tisíce lidí jako dobrovolné duchovní. Tito vyškolení duchovní se řídí mottem vyjádřeným naším zakladatelem L. Ron Hubbardem: „Něco se s tím DÁ udělat.“

    Vynáší do popředí duchovní technologii, která řeší skryté příčiny traumat, selhání rodičů, drogové závislosti a zločinu.

    Tito duchovní strávili stovky tisíc hodin při pomoci záchranářům, hasičům a pracovníkům první pomoci, stejně tak jako obětem katastrof, jako byly například nedávné požáry v Jižní Kalifornii.

    Také předali desítkám milionů lidí poselství „Řekni ne drogám, řekni ano životu“.

    Dobrovolní duchovní pracují ve svých oblastech pokrývající všechny kontinenty. Pomáhají lidem řešit jejich osobní problémy a zlepšovat stav věcí kolem sebe aplikací základních principů, které vyvinul pan L. Ron Hubbard.

    Civilizující vliv náboženství může pomoci vybudovat více škol než věznic, propustit více vězňů než jich bude zatčeno, jakožto přispívající členy společnosti, a dosáhnout toho, že více dětí je schopných číst a učit se než těch, kteří jsou nuceni žít jako negramotní. Něco se dá udělat pro vyřešení manželských konfliktů, konfliktů v ekonomice, v etnických otázkách a dokonce i s konflikty mezi národy. Náboženství udržuje kurz směrem k lepší budoucnosti.

    Naléhavě vyzýváme všechny lidi dobré vůle, aby svým dílem pomohli při vytváření lepšího světa a k tomu, aby pomoc, kterou můžeme poskytnout, byla přístupná všem.
     
    Jménem duchovních a pracovníků Mezinárodní scientologické církve přejeme všem lidem šťastný a úspěšný nový rok.

    NAVRCHOLU.cz