0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     3. 5. 2004 - Ostatní

    VĚDA O MYSLI VE VESMÍRNÉM VĚKU

    HUBBARDOVY OBJEVY DIANETIKY NYNÍ NA DVD

    Dvacáté první století. Pokusy o výstup na Mars a Jupiter. Člověk se zaměřuje na hvězdy. Komunikace se urychluje, během sekund se přenese přes kontinenty. Biologie dosáhla nových objevů a klonování se brzy stane všední záležitostí. No, ale co s válkou, terorismem a dokonce i s něčím pro člověka tak běžným, jako je každodenní stres a neschopnost porozumět ostatním?

    Dokázali jsme zkrotit naše vnitřní démony? Titulní stránky novin nám říkají, že ne.

    Začali jsme alespoň řešit celosvětové nemoci dneška? Hladomor se stále vtírá do domovů milionů lidí, kriminalita a zneužívání drog v mezinárodním měřítku stoupají, zatímco miliardy dolarů proudí do „bojů“ s těmito neduhy.

    Jako řešení na tyto problémy lékaři a psychiatři každodenně předepisují: „Vezmi si tabletku a ciť se šťastně.“ A scéna pokračuje, protože pilulky nic neřeší...

    Zatím co se zdá, že děláme velký pokrok s technologickými objevy, které sahají za hranice dnešního světa, propast mezi tím a dlouhověkým lidským utrpením je stále větší.

    Není už čas vyvinout vědu, která člověku přinese poznání sebe sama, a která se vyrovná jeho pokrokovým materiálním vymoženostem člověka?

    A stovky z tisíců čtenářů 20 milionů výtisků bestselleru DIANETIKA říká, že se to už stalo. Po vydání této knihy Walter Winchell, sloupkař Daily Mirror, napsal:

    „… Projeví se to stejně revolučně pro lidstvo, jako když jeskynní člověk objevil oheň.”

    Kniha úplně popisuje Hubbardovy konkrétní objevy o lidské mysli a její vztah k životu. Nezahrnuje jen skutečné fungování naší mysli, ale i řešení jejích možných selhání a pokročilou techniku k její nápravě. A NEJSOU u toho žádné léky, drogy, hypnóza, elektrošoky a podobné věci.

    To je odpověď na dlouho nevyřešenou hádanku člověka o něm samotném a ostatních.

    Kniha DIANETIKA je nyní doplněna o DVD, které ilustruje její přesný obsah, umožňuje cestovat do vlastního nitra a začít rozumět vlastnímu chování. Po tisíciletí zůstávalo filozofické „poznej sám sebe“ labyrintem. Je možné, že tato neznámá země se dnes otevírá zvědavým a odvážným. Jako shrnutí podstaty svých objevů, končí Hubbard svou předmluvu k DIANETICE těmito slovy: 

    „Právě začínáte dobrodružství. Přistupujte k tomu jako k dobrodružství. A už nikdy nebuďte stejní.“


    Kontakt: Evelyne Bartczak  
    Nakladatelství: New Era Publications International
    e-mail: books@newerapublications.com

    NAVRCHOLU.cz