0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     11. 3. 2004 - ČR

    ZALOŽEN KLUB PŘÁTEL L. RON HUBBARDA

    V sobotu dne 13.3.2004 oficiálně zahájí v Praze svou činnost „Klub přátel L. Ron Hubbarda“. Vznik klubu byl podnícen myšlenkou, „Člověk je tak silný, kolik má přátel“.

    V sobotu dne 13.3.2004 oficiálně zahajuje v Praze svou činnost "Klub přátel L. Ron Hubbarda". Vznik klubu byl podnícen myšlenkou, "Člověk je tak silný, kolik má přátel." Cílem Klubu přátel L. Ron Hubbarda je sdružit všechny příznivce a přátele L. Ron Hubbarda k tomu, aby společnými silami přispěli k dosažení jeho vize společnosti – tedy "Civilizace bez šílenství, zločinů a válek, kde schopní mohou prosperovat a poctiví lidé mohou mít svá práva a kde je člověk svobodný, aby mohl stoupat k dalším výšinám".

    Datum 13.3. nebylo pro tento slavnostní moment vybráno náhodně, protože se jedná o den, kdy se americký spisovatel, pedagog, filozof a humanista před 93 lety narodil. Tato spisovatelská legenda napsala za svůj život neuvěřitelných 530 knih, z nichž některé, již představila i česká nakladatelství. Snad právě proto je znám především českým čtenářům, kromě nich však též i některým rodičům a jejich dětem, kteří měli možnost využít jeho objevné poznatky z oblasti vzdělávání a úspěšného boje proti dnes nechvalně známým a čím dál častěji vyzdvihovaným poruchám učení. Jeho filozofická práce dala vzniknout obsáhlému souboru knih a přednášek, odvíjejících se od principů fungování lidské mysli, přes vztah člověka k sobě samému a svému nejbližšímu okolí, až po odhalení základů lidského bytí. Odtud pak již byl jen krůček k vytvoření aplikované náboženské filozofie Scientologie.

    A protože L. Ron Hubbard miloval život, rozhodli se zakládající členové klubu svou první akcí podpořit obnovení života v pražské ZOO, tolik poničené povodněmi. Pro svůj záměr si vybrali adopci tvora, symbolizujícího moudrost - sovy. Finanční dar, který pokryje náklady na krmení a ošetřování vzácného Puštíka bělavého předali společně zakládající členové klubu představitelům pražské ZOO.

    NAVRCHOLU.cz