0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     23. 5. 2004 - ČR

    ZVÍTĚZILO DRUŽSTVO BĚŽCŮ PROTI DROGÁM!

    V rámci Pražského mezinárodního maratonu - firemního běhu 50 týmů, zvítězilo čtyřčlenné družstvo běžců z projektu ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU.

    Chtěli tak upozornit svým během  na zvyšující se problém drog v České republice. „Běželi jsme tento firemní běh proti drogám, abychom upozornili na jejich problém, lepší je sportovat a nebrat drogy“, řekl kapitán vítězného družstva Michal Tibitanzl.

    Projekt se zaměřuje na informování široké veřejnosti o škodlivosti drog, zejména vstupní drogy marihuany, která se rozpouští a usazuje v tukových tkáních organismu, kde zůstává dlouhodobě. Je podporován Scientologickou církví a jejími členy. Projekt také pořádá sportovní protidrogové kampaně. Jen  v roce 2003 uspořádal BĚH ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZ DROG 2003 a CYKLOMARATON napříč zemí v celkovém součtu přes 1200km a přenesl tak poselství života bez drog  do 67 měst a obcí České republiky. Od května 2001 oslovil se svou preventivní činností jen v ulicích měst Praha, Česká Lípa, Brno a Plzeň přes 600.000 občanů.

    14. června letošního roku odstartuje v Plzni II. ročník CYKLO-BĚHU ZA ČR BEZ DROG 2004, který vyvrcholí 26. června v Praze v Mezinárodní den boje proti drogám. Cíl této největší sportovní protidrogové kampaně v ČR je formou kombinované jízdy na kole a běhu upozornit na šířící se problém drog s důrazem na zvýšení primární prevence. Trasu CYKLO-BĚHU čítající 1577km, urazí tým 6-8 cyklistů-běžců za 12 dní. Své poselství předá přibližně 50-ti zástupcům měst naší země.


    Nabízí také efektivní řešení na drogový problém, které spočívá v účinném detoxikačním programu podle L. Ron Hubbarda. Pomocí tohoto řešení se osvobodilo od drogové závislosti mnoho desítek tisíc lidí po celém světě a jeho úspěšnost dosahuje v průměru 78% (měřeno po dvou letech u narkomanů).

     

    NAVRCHOLU.cz