0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     28. 10. 2004 - USA

    SCIENTOLOGICKÁ CÍRKEV V NEW YORKU SLAVNOSTNĚ OTEVÍRÁ SVŮJ NOVÝ DOMOV

    New York: 10 000 scientologů, přátel a pozvaných hostů oslavilo slavnostní otevření nově zrekonstruovaného sídla Scientologické církve v New Yorku.

    Kompletní rekonstrukce prostor o rozloze 4334 m2 umístěných v č.p 227 na západní 46. ulici v New Yorku byla dokončena díky štědrým darům Scientologů z celého světa. Práce na projektu začaly v r. 2001 jako potvrzení za neuvěřitelnou pomoc dobrovolných duchovních z církve v New Yorku při záchranných pracích následujících po útocích na Světové obchodní centrum.

    "Projekt byl financován našimi členy z celého světa, kteří byli inspirováni prací dobrovolných duchovních v postižené oblasti," řekl reverend John Carmichael, prezident Scientologické církve města New York.

    Pozvaní mluvčí na slavnostním otevření jeho slova potvrdili. Dr. Stephan Hittman, ředitel Nadace 11. září předal jednotce dobrovolných duchovních a zakladateli náboženství L. Ron Hubbardovi Medaili za statečnost Požárního sboru města New York a Odměnu za službu 11. září jako poctu za pomoc dobrovolných duchovních Scientologické církve. Dr. Hittman popsal práci jako "neocenitelnou pomoc při úlevě od traumatu a únavy pro tisíce hasičů, kteří neúnavně pracovali na záchraně a obnově."

    Člen kongresu Spojených Států Charles Rangel chválil účinné programy církve na boj proti drogám a negramotnosti a zástupce tajemníka Spojených Národů Maurice Strongová ocenila vzdělávací kampaň za lidská práva, kterou církev pořádá.

    "Jsme velice pyšní na práci, kterou naši farníci za posledních padesát let v New Yorku odvedli," řekl reverend Carmichael. "A jsme právoplatně pyšní na naši novou budovu. V nadcházejících letech máme za cíl v ní nabídnout více pomoci našim farníkům a komunitě města New York."


     

    NAVRCHOLU.cz