0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     - print page  - print all  - e-mail

    VÝSLEDKY DIANETIKY A SCIENTOLOGIE

    Co mi daly dianetické a scientologické kurzy
  • Jak jsem potkal Dianetiku 1
  • Co mi dal auditing 2
  • Co mi daly dianetické a scientologické kurzy 3

    „Kurz Integrita a osobní hodnoty mi přinesl větší porozumění mého života. Dal mi možnost být větší příčinou v mém rozhodování o tom, co je dobré a co ne. „ - Jan K.

    „Uvědomil jsem  si, že existuje „metoda,“ která opravdu může člověku pomoci v jeho životních problémech způsobených nevědomými, skrytými faktory. Jsem přesvědčen, že tato dianetická metoda dokáže odhalit všechny skryté stíny v člověku a osvobodit ho od nich.“ - Jiří G.

    „Pochopil jsem, že studium je obrovsky mocná věc, kterou v žádném případě člověk nesmí podceňovat! Je to brána do věčnosti.“ - David K.

    „Jsem ráda, že jsem se rozhodla nastudovat Asisty (kurz pomoci při nemocech a zraněních). Cítím se nejen bohatší o další cenné informace, ale hlavně mě těší pocit, že mohu pomoci jiným lidem od jejich nesnází, které jim znepříjemňují život.“ - Věra C.          

    „Po Komunikačním kurzu jsem si uvědomil, kde dělám chyby při komunikaci. Co jsem se zde naučil, budu používat v praxi. Cítím se moc dobře, protože vím, že umím komunikovat daleko lépe než dříve.“ - Stanislav M.

    „Absolvoval jsem kurz Jak překonat vzestupy a pády v životě. Tento kurz mě naučil, jak se učit a zároveň poznávat lid. Mohu se mezi nimi lépe pohybovat a vím, jak se chovat.“ - Karel P.

    „Po kurzu Integrita a osobní hodnoty jsem dosáhl většího pochopení sebe sama. Cítím se úzce zodpovědný za svoje činy. Mám mnoho otázek, které musím promyslet.“ - Pavel J. S.

    „Osvojil jsem si některé techniky pro lepší vedení komunikace a poznal jsem, že mohu komunikaci sám řídit.“ Josef P.

    „Díky kurzu Jak překonat vzestupy a pády v životě si dokážu vysvětlit své nevysvětlitelné vzestupy a pády ve svém životě, ve kterém jsem šel občas dolů a pak nahoru. Je dobré rozumět tomu, proč se tyto věci dějí, a umět na ně správně reagovat.“ - Filip Š.

    „Mám poznání, že sdělením svých činů a názorů se mohu stát svobodnějším a přispět ke svobodě i ostatních v mém okolí.“ - Josef P.

    „Po studiu kurzu Integrita a osobní hodnoty vím, jak se zbavím špatných věcí ze své mé minulosti, a již se s nimi nemusím tolik trápit. Můžu pokračovat ve svém životě s lepším svědomím a  uplatňovat znalosti z tohoto kurzu. Zaměřím se více na etiku, a svou pravdu nenechám se utlačovat a znepříjemňovat si život.“ - Petra Ch.     



    <<  1 | 2 | 3  
    NAVRCHOLU.cz