0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     - print page  - print all  - e-mail

    PROGRAM DOBROVOLNÝCH DUCHOVNÍCH SCIENTOLOGICKÉ CÍRKVE

    EVROPSKÉ TURNÉ DOBROVOLNÍCH DUCHOVNÍCH
  • CO JE PROGRAM DOBROVOLNÝCH DUCHOVNÍCH SCIENTOLOGICKÉ CÍRKVE? 1
  • DOBROVOLNÍ DUCHOVNÍ 11. ZÁŘÍ 2001 V NEW YORKU 2
  • DOBROVOLNÍ DUCHOVNÍ PŘI ZÁPLAVÁCH V LÉTĚ 2002 3
  • EVROPSKÉ TURNÉ DOBROVOLNÍCH DUCHOVNÍCH 4

    Vzhledem k tomu, že pomoc dobrovolných duchovních je velmi žádaná a efektivní, rozhodla Mezinárodní scientologická církev, že ve spolupráci s místními církvemi po celém světě, ale hlavně v Evropě, uspořádá představení technik dobrovolných duchovních. Cílem tohoto projektu, který bude putovat po Evropě již třetím rokem, je propagovat poselství NĚCO SE S TÍM DÁ UDĚLAT a ukázat široké veřejnosti funkční techniky vyvinuty L. Ronem Hubbardem.

    V České republice proběhly v roce 2002 a v roce 2003 dvě akce pod názvem „Žlutý stan pomoci“ (techniky jsou totiž představovány ve žlutém stanu). Každé této akce se účastnilo v průměru 50 dobrovolných duchovních Scientologické církve.

    „Žlutý stan pomoci“ navštívilo během obou akcí, které dohromady trvaly 17 dní, na 3819 lidí. Návštěvníci  se zajímali o výstavu a ukázky technik, jako jsou například  asisty (jednoduché techniky pro zmírňování fyzické a psychické bolesti). Dále se zajímali o oblast mezilidských vztahů, zneužívání drog, problémy se studiem apod. Celkem 624 návštěvníků výstavy dostalo asist. Účinnost asistů asi nejvíce odráží tato poděkování: „Absolvovala jsem nervový asist a jsem spokojená. Skutečně se mi ulevilo od bolestí ramenního kloubu“ nebo „Cítím se jako znovuzrozený. Perfektní masáž. Lidi ze Žlutého stanu umějí perfektní masáž (asist)“. Nebo další: „Dostala jsem u Vás asist. Moc se mi to líbilo. Udělalo mi to moc dobře. Jsem po operaci páteře a cítila jsem se u Vás po asistu moc dobře. Určitě to doporučím dalším. Moc děkuji“.

    A tak, ať už se jedná o jakoukoli situaci nebo neštěstí, dobrovolný duchovní je vždy na svém místě a snaží se účinně pomoci. Pokud potřebujete jakoukoli pomoc, můžete se obrátit na místní centrum dobrovolných duchovních skrze adresu Tiskové kanceláře Scientologické církve pro ČR a SR.

    Pokud se chcete o projektu dobrovolných duchovních dozvědět více informací ze světa, navštivte www.volunteerminister.org



    <<  1 | 2 | 3 | 4  
    NAVRCHOLU.cz