16. 4. 1996 - ČR

DIANETICKÉ CENTRUM PRAHA OTEVÍRÁ NOVÉ A VĚTŠÍ PROSTORY

PRAHA - Dianetické centrum Praha se stěhuje do nových a větších prostor. Důvodem je stále větší a větší zájem lidí o to, aby se dozvěděli, co to je Dianetika a jak mohou používat tuto metodu ve svém životě, stejně jako další metody ke zlepšení komunikace, mezilidských vztahů, etiky a čestnosti člověka.

“V důsledku stále většího počtu lidí, kteří se zajímají o Dianetiku, jsme byli nuceni najít a opravit mnohem větší prostory, které by splňovaly náročné požadavky  pro poskytovaní služeb veřejnosti,“ řekl Vlastimil Špalek z Dianetického centra.

Dianetika - moderní věda o duševním zdraví, byla objevena v roce 1950 americkým vědcem a spisovatelem L. Ron Hubbardem a vychází z principu fungování lidské mysli, který je se 100% účinností úspěšně ověřován miliony lidí ve více než 120 zemí světa už 46 let.

Dianetické centrum Praha uspořádalo také ve svých nových prostorách tiskovou konferenci při příležitosti Týdne otevřených dveří, kterou spojilo s prohlídkou všech prostor Dianetického centra.

Potvrzuje se tedy skutečnost, že Dianetika je zcela dostupná metoda pro všechny vrstvy lidí, všech profesí, generací a vyznání. Každý se tedy může přesvědčit na vlastní oči, co to je Dianetika a co může dát každému jednotlivému člověku,  a zároveň si prohlédnout nové prostory na Praze 4 až do neděle 21.4.96, od 13.00 do 21.30 hod.

 

Tisková kancelář Scientologické církve pro ČR a SR, c/o Dianetické centrum Praha, Jindřišská 7, 110 00 Praha 1,
Tel.: (+420) 221 111 131-2, fax: (+420) 224 222 545
E-mail: scientologie@scientologie.cz, www: http://www.scientologie.cz/tisk

 

NAVRCHOLU.cz