0
  • 0
    0
    0
  • Results of Scientology
    0
    0
    Stay informed!
    Enter your e-mail address in the below field and you'll be getting the latest news regularly.
     14. 2. 2011 - ČR

    Prohlášení Mezinárodní Scientologické církve

    Toto prohlášemí se vztahuje k článkům otištěným v ČR o tom, že FBI údajně prošetřuje Scientologickou církev. Informace byly převzaty z článku časopisu New Yorker.

    Tisková zpráva časopisu The New Yorker a profil Lawrence Wrighta ohledně Paula Haggise "Paul Haggis versus Scientologická církev", zveřejněná v pondělí, informovala o údajném federálním vyšetřování. The New Yorker si byl velice dobře vědom toho, že církev o tom vyšetřování nic neví a že vyvrátila ta samá tvrzení založená na případu, který již byl jednou federálním soudcem zamítnut. Přesto The New Yorker nezodpovědně použil ty samé zdroje, které už byly v onom zamítnutém případu zdiskreditovány, aby se mohlo hovořit o "vyšetřování" tak, aby měl titulek pro jinak nevýrazný článek, který neobsahuje nic, než znovu omílaná a ničím nepodložená obvinění.

     

    Allan Lengel, bývalý reportér Wasington Post, který píše pro AOL News o záležitostech uplatnění zákona na federální úrovni, podal zprávu o Wrightových obviněních v aktuálním příběhu: "Autor cituje dva zdroje z FBI, které ‘mě ujistili, že ten případ zůstává otevřený. Nicméně zdroj z federálního uplatňování zákona řekl AOL News, že vyšetřování nic nepřineslo a neočekává se, že bude podána žaloba." Klikněte zde na celý článek

    http://www.aolnews.com/2011/02/07/church-of-scientology-faces-controversy-over-latest-abuse-allega/

     

    Toto je očividně v rozporu s tím, co napsal Wright v časopise The New Yorker. Pokud jste uvěřejnili Wrightovu verzi, vaši diváci nebo čtenáři by se měli dozvědět o tomto rozporu.

     

    Tommy Davis

    Mezinárodní Scientologická církev

    NAVRCHOLU.cz