0
  • 0
    0
    0
  • Výsledky Scientologie
    0
    0
    Buďte informováni!
    Do níže uvedeného políčka napište svoji e-mailovou adresu a budete pravidelně dostávat nejnovější informace.
     - vytisknout stránku  - vytisknout vše  - odeslat e-mailem

    VÝSLEDKY DIANETIKY A SCIENTOLOGIE

    Jak jsem potkal Dianetiku
  • Jak jsem potkal Dianetiku 1
  • Co mi dal auditing 2
  • Co mi daly dianetické a scientologické kurzy 3

    Chci se s Vámi podělit o svůj životní příběh. Už jsem ani nedoufal, že by se dalo na mém životě něco změnit a zlepšit.

    Před mnoha a mnoha roky, za hlubokého socialismu, jsem se snažil něco se sebou dělat. Příčinou mého rozhodnutí byly různé psychosomatické potíže, bolesti, kolísavé nálady, nesoustředěnost, fobie před lidmi atp. Prostě jsem byl odtažený ze života. Nedokázal jsem žít svůj život spokojeně a úspěšně.

    Od lékařů jsem žádnou účinnou pomoc nedostal. Tak jsem se rozhodl něco s tím dělat, i když tehdejší podmínky byly velice omezené. Začal jsem navštěvovat psychology a psychiatry. Absolvoval jsem velice dlouhodobě (roky) spousty psychoterapeutických skupin, sezení a technik,  hlubinnou LSD terapii, psychoanalýzu - a to vše dlouhou řadu let. Dnes tomu nemohu ani uvěřit, s jakými hroznými stavy vyvolanými těmito „léčbami“ jsem se musel potýkat v životě, v rodině, práci. Bylo to pro mě velice tvrdé, někdy až neúnosné.

    Po roce 1989 se zde objevily různé tzv. duchovní směry, aktivity se zcela jinými technologiemi. Pln naděje jsem se pokoušel najít něco, co by mi pomohlo odhalit a zbavit se mých stálých potíží. Mnohé z nich jsem absolvoval a nenalezl nic účinného, co by mi pomohlo. Nebylo to tak, že jsem přecházel každou chvíli od jedné ke druhé. Naopak, zůstával jsem každé z nich dlouhodobě věrný, používal jejich technologie s očekáváním, že dojde ke změnám, ve které jsme tolik doufal. Pokud si ještě vzpomínám, tak např. to byla Silvova metoda, holotropní dýchání, různé jiné duchovní aktivity, přednášky, semináře atp.

    Nechci snižovat jakkoliv velkou snahu všech těch lékařů a pracovníků, se kterými jsem se setkával a kteří jistě v dobrém úmyslu toto praktikují. Chci jen říci, že i ta největší snaha někdy nestačí, aby bylo člověku pomoženo.

    Všechny psychologické a psychiatrické praktiky selhávají a jsou nefunkční, nehledě na to, kolik škodlivých a potlačujících farmak nacpou do lidí. Ani různé duchovní léčitelské praktiky mě nedokázaly zbavit mých potíží.

    Jelikož jsem řadu roků v důchodu, vůbec už jsem nedoufal, že ještě v tomto životě potkám něco, co mi pomůže. STALO SE!

    Potom jsem objevil Dianetiku. Na základě mých špatných minulých zkušeností jsem byl velice opatrný a nedůvěřivý. Asi jeden rok jsem chodil okolo a ověřoval si ji.

    Teď mohu nahlas a zodpovědně prohlašovat, že techniky Dianetiky fungují. A fungují neuvěřitelně dobře!!! Dají se aplikovat na každého, nehledě na to, zdali se jedná o děti nebo starce! A to velice úspěšně!

    Nevím, čemu mám poděkovat, že jsem Dianetiku (a následně Scientologii) potkal, protože jejich používáním jsem odhalil a objevil většinu příčin mých problémů.  Stále prostřednictvím této technologie objevuji a poznávám dosud netušené a neuvěřitelné věci a díky tomu dnes funguji a žiji jinak než po celý svůj život. Dívám se na sebe, druhé, život a svět zcela jinak než předtím. Více kontroluji své tělo a jsem příčinou mnoha věcí, které jsem dříve nezvládal. Díky Dianetice jsem zvládnul velice ošklivou záležitost, rakovinu. V dianetickém auditingu jsem objevil příčinu této rakoviny, proč vznikla. Prvně v životě jsem vzal odpovědnost za své tělo. Rakovina je pryč! Podobně jsem zvládnul jinou záležitost, týkající se velice skrytého vznikajícího nádoru v tlustém střevu. Odešly i jiné tzv. chronické potíže.

    Zjistil jsem mj. a dnes naprosto vím, že my lidé chodíme k doktorům pouze s následky svých různých potíží a nemocí, ale ne s příčinami!

    Doktoři nám léčí následky, a ne NE PŘÍČINY! Oni příčiny neznají!

    Tím se stávají naše potíže a nemoci tzv. chronickými. Též jsem mj. objevil, KDO A CO JSEM! Proč tady jsem, co je posláním a smyslem života! Už nemám strach ze smrti, protože teď vím, že jsem duchovní nesmrtelná bytost!

    Tahle technologie Dianetiky a Scientologie neuvěřitelně umožňuje jít a podívat se (když je třeba) daleko a hluboko do své minulosti, kdy se člověk podívá na všechny příčiny svých různých potíží a problémů, kdy některé vznikaly v minulých zrozeních a minulých životech. Ano, jsou to všechno jakési spojnice dosud nezpřetrhané, které člověka ovlivňují v tomto životě a ničí mu život. Když se na ně zpětně podívá, přestávají mít na něho negativní vliv!

    Stále objevuji prostřednictvím této technologie nové a nové věci a skutečnosti, mj. to, že každý máme v sobě hluboce skryté a netušené schopnosti a možnosti, které můžeme převést a využívat ve prospěch,  kvality svého života a ku pomoci druhým.

    Jsou to velice vzrušující a dobrodružné „výlety“ do vlastní minulosti, ze kterých se člověk vrací vždy obohacen novými objevy a daty, stává se větším a schopnějším, protože objevil, poznal a VÍ. A když ví, tak VÍ.

    Už nemusím a nechci být závislý na různých informacích od tzv. „autorit“ a expertů přes tyto věci, protože jsou zkreslené, falešné a neobjektivní.

    Poznal jsem hodně lidí, kteří tuto technologii používají a výsledky úspěšně aplikují ve svých rodinách, práci a životě.

    Velice chci tímto poděkovat jediné autoritě, kterou uznávám a velice si jí vážím, panu L.Ronu Hubbardovi, zakladateli Dianetiky a Scientologie za to, co pro mě a celé lidstvo udělal. Připravil, jako jediný z celé lidské existence, cestu VEN, z toho bludného labyrintu, ve kterém člověk a celé lidstvo vězí a trčí jako v pasti, aniž si to uvědomuje!

    Ta cesta VEN je přesně vyznačena jeho technologií, stačí se rozhodnout a jít…!

    Antonín Bartl, 73 let, Plzeň
    E-mail: antonin.bartl@centrum.cz



     1 | 2 | 3  >>
    NAVRCHOLU.cz